Ціни на програми ЕКЗ у репродуктивній клініці "LITA"

Що входить у ціни на програми ЕКЗ у репродуктивній клініці “LITA”?

28 Квітня 2023

Екстракорпоральне запліднення – це методика, яку застосовують за різними показаннями безпліддя. Відповідно, програми ЕКЗ можуть відрізнятися процедурами, залежно від особливостей здоров’я, складності ситуації та інших причин. Чим складніша програма ЕКЗ, тим вищою буде ціна. З чого формується вартість та які ціни на ЕКЗ у Києві, розглянемо докладніше.

Які фактори впливають на ціну штучного запліднення?

Формування ціни складається з багатьох чинників, зокрема це послуги, які потрібні парі для діагностики та лікування безпліддя. Сюди входять:

1. Усі діагностичні процедури, які потрібні для встановлення діагнозу. 

2. Вибрана схема стимуляції, медикаментів

3. Робота над матеріалами запліднення – дослідження ембріонів, використання донорських клітин, термін зберігання репродуктивних матеріалів та інші нюанси.

Більше про процедури, які можуть проводитися для досягнення вагітності, читайте на сторінці тарифів, і дізнавайтеся, скільки коштує ЕКЗ в Києві .

Які тарифи на екстракорпоральне запліднення в клініці LITA?

Загальна вартість ЕКЗ залежатиме від послуг, необхідних для народження здорової дитини. Виходячи зі стану репродуктивного здоров’я, може знадобитися компетентна консультація не тільки репродуктолога, а також гінеколога, уролога, ендокринолога, психолога, генетика та інших фахівців. Ціни на їх консультації наведені на сайті клініки.

Ціна лікування буде формуватися також на основі використаних у програмі  процедур. У нашій клініці виконують усі сучасні репродуктивні технології:

· пункцію фолікулів;

· інтрацитоплазматичне введення сперматозоїдів;

· культивування ембріонів;

· перенесення ембріонів.

Також багато додаткових процедур та процесів.

Отже, вартість може складатися з набору необхідних послуг для обстеження та проведення запліднення. Можна також вибрати комплексну програму, яка включає певний набір дій. Наприклад, програма ЕКЗ в природному циклі підійде парі з легкими показаннями безпліддя і не потребує багатьох процедур, відповідно вона буде дешевшою. Для серйозніших ситуацій застосовують програми подвійної стимуляції, донацію ооцитів та інші.