Відгуки | клініка LITA

Відгуки

Дякуємо за ваш відгук! Намагаємося бути кращими! Залишити відгук

Чудова клініка, приємна лікар та персонал.

Читати далі
Приховати

Надія

21 Травня 2024

Була на прийомі у Загребельської А.Ю. Дуже чуйна лікар, підійшла з уважністю до мого запиту, вичерпно проконсультувала. Залишилася задоволена. Прийду ще. Дякую

Читати далі
Приховати

Любов

16 Травня 2024

Візитом та консультацією задоволена,все пройшло чудово. Лікар дуже професійна, все розповіла на всі питання дала відповідь. Враження найкращі. Рекомендую.

Читати далі
Приховати

Тетяна

11 Травня 2024

Прийшла у клініку за порадою від гінеколога. Клініка сучасна, приємний персонал, лікар Савченко І.С. дала повну розгорнуту консультацію, провела огляд, дала рекомендації щодо подальших дій.
Рекомендую 👌

Читати далі
Приховати

Анастасія

8 Травня 2024

Була на первинній консультації- все сподобалось, дуже привітний лікар та персонал.

Читати далі
Приховати

Ліза

2 Травня 2024

Сьогодні була на огляді у Ірини Станіславівни. Чудовий лікар, дуже професійний. Все дуже детально пояснила. Візитом дуже задоволена.

Читати далі
Приховати

Вікторія

29 Квітня 2024

Чудова клініка, все організовано, чисто, приємні адміністратори, пунктуально. Лікар Загребельська А.Ю. Чудовий спеціаліст. Чітко пояснюється проблему та дає план її вирішення. Я задоволена та рекомендую до співпраці.

Читати далі
Приховати

Анастасія

29 Квітня 2024

Все сподобалось

Читати далі
Приховати

Вікторія

29 Квітня 2024

Дуже сподобався лікар Анастасія Юріївна!
Лікар допоміг вирішити мої проблеми , вона була ретельна та уважна до кожної деталі мого випадку.
Лікар надав повну відповідь на всі мої запитання , та допоміг розібратися з декількома моїми проблемами.
Я дуже задоволена.
Однозначно рекомендую !

Читати далі
Приховати

Анастасия

11 Квітня 2024

Була на первинному прийомі у лікаря Лащенко ВА. Професіональний та індивідуальний підхід, лікар провів повний аналіз всіх обстежень та аналізів, врахувавши всі побажання надав рекомендації та детально ознайомив з можливими опціями.

Читати далі
Приховати

Світлана

30 Жовтня 2023