Відгуки | клініка LITA

Відгуки

Дякуємо за ваш відгук! Намагаємося бути кращими! Залишити відгук

Спостерігаюсь у Дейнеко Тетяни Сергіївни. Вона лікар від Бога і дуже доброзичлива людина завжди готова протягнути руку допомоги своїм пацієнтам. Тетяна Сергіївна професіонал своєї справи, на прийомі все докладно пояснює та дає рекомендації. Якщо призначає лікування, завжди є результат! Я дуже рада, що спостерігаюсь саме в неї. Всім рекомендую найкращого лікаря!

Читати далі
Приховати

Мрина

11 Лютого 2023

Доброго дня! В першу чергу хочу привітати колектив LitaClinic з прийдешніми святами🫶🏻 та подякувати, за те, що мої Новорічні свята тепер інші, оскільки я чекаю на свою довгоочікувану дитинку🥰 завдяки Наталії Володимирівні я побачила омріяні 2 смужки та красиві результати ХГЧ…
Я три роки чекала на цей момент, а колектив Litaclinic вирішив все за 3 місяці🙏🏼
Бажаю вам усім та вашим родинам здоров’я, благополуччя та перемоги України 💙💛ну і звичайно процвітання вашій клініці💓

Читати далі
Приховати

Катерина

6 Січня 2023

Дякую за безкоштовну консультацію! Тетяна Сергіївна приділила мені багато часу, відповіла на усі питання. Буду лікуватися, бо дуже хочу дитинку. У клініці сподобалося, приємна атмосфера.

Читати далі
Приховати

Ірина

14 Грудня 2022

Наталія Володимирівна- ви лікар від Бога! Дякуємо вам за сина! Ви надзвичайно світла і розумна лікар, таких є мало. Як детально ви підійшли до нашої справи, професійно і індивідуально, не посилаючи відразу на якісь операції чи щось подібно, а в деталях вивчили всі діагнози. Ваш підхід до пацієнта дуже скрупульозний. У вас золоті руки і найсвітліша голова! Безмежна подяка! Дякую за людяність!

Читати далі
Приховати

Анна Репелевська

9 Грудня 2022

Сівкевич Юлія Вікторівна дуже уважний чуйний та кваліфікований лікар, завжди була на зв’язку, завдяки її професіоналізму я завагітніла з першої спроби ЕКЗ.

Читати далі
Приховати

Антонина

16 Грудня 2021

В клініку “Lita” ми прийшли ціленаправлено до Паламарчука М.В. і ні на секунду не пошкодували)Супер лікар і професіонал своєї справи!Чітко давав відповіді на всі запитання ,”розвіював” всі страхи і сумніви , нічого не нав’язував і пропонував варіанти!Завжди,коли виникала необхідність, був на зв’язку )
А головне впевнений у тому,що робить і вірить в успіх) Ціла купа позитивних слів ,але найголовніше наш трьохзначний ХГЧ)))
Дякуємо за професіоналізм ,розуміння та небайдужість)

Читати далі
Приховати

Наталія Чайка

13 Грудня 2021

Лікар

Хочу написать несколько теплых слов о нашем замечательном докторе Максиме Валерьевиче,он стал для нас настоящим волшебником!Не выразить словами все наши чувства благодарности к этому доктору!Я сама из России,из Кемерово,за спиной у меня была 8 неудачных попыток,пока мы волей судьбы не попали к Максиму Валерьевичу.Мы с мужем уже никому не верили и не доверяли,Максим Валерьевич смог согреть нам души,растопил доверие,возился со мной как с маленьким ребенком,все 24 часа на связи,консультировал и поддерживал,не жалея своего времени.Честно вам скажу-такого доктора раньше я не встречала.И именно под его руководством мы наконец-то стали родителями!!!
Максим Валерьевич-идеал врача с большой буквы,мечта любого пациента и несомненно бриллиант клиники.Максим Валерьевич на связи в любой день и час,всегда просто и ,логично разъясняет все варианты лечения .Даже в моей не простой ситуации,когда все доктора ,у которых я была,не могли мне ничем помочь,Максим Валерьевич четко выстроил схему лечения и подготовки ЭКО,и с первой попытки я забеременила,разве это не чудо!А также все время помогал мне вести беременность,не когда не отказывал мне в консультации,всегда поддерживал.Я удивлена,что есть такие добрые,чуткие и грамотные профессионалы,жаль,что в моей стране таких докторов нет…Максим Валерьевич-врач от бога!От всего сердца желаем здоровья и счастья нашему любимому Доктору!Впервые в жизни пишу отзыв,так как действительно впервые в жизни уверенно рекомендую!Мы сейчас безумно счастливы!С появление нашей долгожданной дочки,жизнь поменялась!Если бы не Максим Валерьевич,я с увенностью говорю,я никогда не познала бы счастье материнства,низкий Вам поклон,уважаемый Максим Валерьевич,мы всегда будем вам благодарны ,это не передать словами,сколько Вы для нас сделали,СПАСИБО!!!

Читати далі
Приховати

ИРИНА КОСТИВ

9 Липня 2021

Лікар

Дуже сподобалась лікар і прийом, уважна, все чітко розповіла, без води, нічого зайвого. Рекомендую і Дякую.

Читати далі
Приховати

Инна

23 Червня 2021

Програма ЕКЗ пройшла успішно з першого разу завдяки лікарю професіоналу Паламарчуку Максиму Валерійовичу. Максим Валерійович, Ви-чарівник! Дякую Вам за професіоналізм, увагу і вміння!

Читати далі
Приховати

Лейла

26 Березня 2021

Лікар

Дуже приємна атмосфера!
Доктор Юлія розповіла, показала і пояснила все дуже доступно!
Після візиту залишилися тільки позитивні емоції !!! Дякую Вам дуже !!!!

Читати далі
Приховати

Крістіна

10 Липня 2021

Лікар