Лікування безпліддя за допомогою ЕКЗ у клініці LITA

Як проходить лікування безпліддя в ЕКЗ клініці LITA?

13 Березня 2023

Екстракорпоральне запліднення – це революційна методика репродуктивної медицини, що дозволяє зачати дитину парам із безпліддям. ЕКЗ чи запліднення «в пробірці», як метод лікування, показує ефективність навіть у безнадійних ситуаціях. Як відбувається процедура – розповідаємо далі.

Кому підходить технологія ЕКЗ?

Безпліддя може виникати від різних патологій або порушень репродуктивної функції. При багатьох із них можна скористатися методикою ЕКЗ та подолати цей діагноз. Зокрема, цей спосіб запліднення підійде, якщо діагностували:

· відсутність маткових труб або їх непрохідність;

· ендометріоз;

· патологію яєчників;

· низька кількість сперматозоїдів у спермі;

· чоловічий фактор безпліддя.

Також будь-які інші та невстановлені причини безпліддя, або лікування, яке не дало результатів, – все це стає причиною для проведення ЕКЗ. При цьому в 95% випадків результати будуть позитивними, незалежно від складності медичних показань.

Які етапи лікування входять до методики ЕКЗ?

Ефективність методу буде вищою, якщо раніше звернутися за медичною допомогою і не затягувати із тривалим лікуванням іншими способами. Ви можете звернутися до нашого репродуктивного центру та отримати вирішення своєї проблеми.

Процедуру ЕКЗ клініка LITA проводить відповідно до стандартів міжнародної процедури.

Складається цей процес із таких етапів:

1. Медичне дослідження партнерів із повним набором діагностичних процедур. Його проводять щонайменше за 1 місяць до процедури.

2. Стимуляція дозрівання яйцеклітини жінки. Для цього проводять спеціальні ін’єкції гонадотропних гормонів.

3. Контроль дозрівання за допомогою гормональних та ультразвукових досліджень.

4. Отримання яйцеклітин шляхом амбулаторних маніпуляцій.

Процедуру виконують під внутрішньовенними знеболюючими. 

5. Отримання та обробка сперми. Відбирають на цьому етапі найжиттєздатніші матеріали.

Після цих підготовчих процедур виконується запліднення яйцеклітин спермою, а далі культивуються ембріони. Процес повністю контролюють, відбирають найкращі зразки ембріонів та переносять їх у матку.

Обладнання нашої клініки дозволяє проводити високотехнологічні процедури репродуктивної медицини відповідно до норм, і контролювати кожен етап запліднення на належному медичному рівні.