Сучасні методи лікування безпліддя у жінок та чоловіків | LITA

Чи можна вилікувати безпліддя: сучасні методи лікування безпліддя у жінок та чоловіків

28 Квітня 2023

Коли після активних спроб зачаття дитини вагітність не настає, очевидно, є причини. Вони можуть бути психологічними чи фізичними, у чоловіка чи жінки. У будь-якому випадку, не варто засмучуватись і довго відкладати з вирішенням цієї проблеми. Адже сучасні методи пропонують багато способів лікування тих чи інших проблем із безпліддям, головне – пройти обстеження та визначити причину. Зробити це можна у репродуктивній клініці LITA, де також порекомендують ефективний варіант лікування.

Різновиди безпліддя

Багато пар стикаються із проблемами репродуктивного здоров’я. Відкладати діагностику не варто. Чим раніше поставлять діагноз, тим легше буде впоратися з причинами, доки вони не посилилися до критичної ситуації.

Якщо вас цікавить безпосередньо діагностика та лікування безпліддя, скористайтеся послугами спеціалізованої клініки LITA.

За даними ВООЗ налічують 22 фактори безплідності у жінок та 18 у чоловіків. При цьому вони можуть поєднуватись з кількох причин або комбінуватися у пари одночасно.

У жінок причини бувають такі:

· відсутність овуляції;

· непрохідність маткових труб;

· запальні захворювання та ін.

У чоловіків найчастіше безпліддя пов’язане зі сперматозоїдами – мала кількість, слабка рухливість, їхня аномальність. Також трапляються порушення функцій сім’я.

Які методи лікування пропонує сучасна медицина?

Якщо безпліддя не є абсолютним, коли репродуктивні органи відсутні, і зачати неможливо, застосовують заходи для лікування та корекції причин. Вони спрямовані на усунення порушень, запалень медикаментозними методами.

Також застосовують різні хірургічні втручання для виправлення стану органів репродуктивної системи.

Коли ці методи не будуть ефективними, у клініці LITA вдаються до програм ДРТ, тобто до допоміжних репродуктивних технологій. Про них, зокрема це ЕКЗ, ВМІ, TESA та інші, можете також докладніше дізнатися з матеріалів нашого сайту.

У нашій клініці надають професійну апаратну та лабораторну діагностику та здійснюють лікування всіх форм безпліддя, включаючи консервативні методи. Також можна підібрати програму зачаття дитини екстракорпоральним заплідненням або скористатися донорськими послугами. Запишіться на консультацію, щоб обговорити та підібрати метод, який вам підходить.