Як стати донором яйцеклітини - Lita

Як стати донором яйцеклітини

6 Жовтня 2022

На даний момент дуже багато людей не можуть мати своїх дітей. Вчені пов’язують це з екологією, яка з кожним роком змінюється не на краще, що не може не позначитися на здоров’ї людини. Але життя на планеті має продовжуватися. Саме тому клініка репродуктивної медицини LITA пропонує процедуру штучного запліднення. Спробуймо розібратися, як стати донором яйцеклітини в програмі ЕКЗ.

Програма донорства яйцеклітини: коротко про головне

Програма донорства передбачає безліч моментів, які мають захистити як самого донора, і пацієнта, котрій призначається біоматеріал. Для цього на початку співпраці сторони підписують договір про нерозголошення інформації. У процесі зберігається повна анонімність.

Процедура донорства передбачає:

1. Вибір донора. Це відбувається не спонтанно. Фахівці вивчають особливості людини, відповідність про фенотипів. Проводяться різноманітні дослідження донора. Такий підхід гарантує максимум відповідності.

2. Проведення гормональної терапії. Це дозволяє синхронізувати менструальний цикл реципієнта та донора. В окремих випадках у процесі виконання процедури лікарі одержують більше здорових яйцеклітин. Це лише плюс. Одночасно здійснюється підготовка до спеціалізованого курсу терапії для жінки.

3. Безпосередня донація. Процедура передбачає вилучення яйцеклітини у здорової жінки за допомогою пункції фолікулів. У майбутнього батька забирають найбільш рухливі сперматозоїди. У лабораторних умовах здійснюється запліднення, культивуються ембріони та переносяться до матки реципієнта.

Якщо ви бажаєте дізнатися більше, зверніться до фахівців клініки репродуктивної медицини LITA. Контакти наведено на сайті.

Хто може стати донором?

Питання дуже важливе. Адже донація яйцеклітин вимагає від жінки відповідності таким нормам:

  • · Здоровий спосіб життя;
  • · Вік від 18 до 35 років;
  • · Відсутність генетичних захворювань;
  • · Задовільний психічний стан;
  • · Наявність здорової дитини.

Крім того, жінка має погодитися пройти низку досліджень, які дозволять оцінити її стан. А потім – процедуру вилучення яйцеклітин. Якщо ви дізнаватиметеся, як стати донором яйцеклітини, обов’язково уточніть і цей момент.

Фахівці запевняють, що донорство ооцитів (яйцеклітини) найефективніший спосіб, що дозволяє стати батьками. Як правило, це останній шанс мати повноцінну сім’ю для жінок, які:

  • · не мають власних яйцеклітин через відсутність менопаузи або проведеної операції на яєчниках;
  • · мають так звані «хромосомні аномалії», що сприяють неможливості яйцеклітини до зачаття здорової дитини;
  • · Не мають яєчників;
  • · Отримали діагноз із протипоказаннями до гормональної стимуляції.

Як стати донором яйцеклітини в Україні: звертаємось до фахівців?

Донація яйцеклітини в окремих випадках є єдиним шансом для пар із діагнозом «безпліддя». Вдаючись до допомоги донора, стає можливим неможливе. Адже даний метод передбачає використання виключно здорових яйцеклітин, які мають високий імплантаційний потенціал.

Якщо ви бажаєте стати донором, або скористатися їхніми послугами, зверніться до фахівців клініки репродуктивної медицини LITA. Вони нададуть вам максимум вичерпної інформації. Достатньо зв’язатися з ними за телефоном, що вказано на сайті.

Клініка постійно запрошує до співпраці нових жінок, що допомагають забезпечити максимальний результат при штучному заплідненні.

Як стати донором яйцеклітин в Україні? Для цього не потрібно спеціалізованих навичок чи умінь. Тут важливіше ваше здоров’я. До кожної жінки підбирається індивідуальний підхід. Фахівці вивчають її стан, щоб унеможливити негативний результат надалі.

Головними перевагами донації у клініці репродуктивної медицини LITA вважається:

  • · Оперативність;
  • · Висококваліфікованість фахівців;
  • · Гарантії якості;
  • · Надійність;
  • · Анонімність;
  • · Максимальна турбота про донора та реципієнта;
  • · Оптимальна вартість послуг.

Якщо ви хочете допомогти іншим змінити своє життя на краще, залишайте заявку на сайті клініки. Менеджер зв’яжеться з вами, щоб уточнити деталі співробітництва.

Спеціаліст проведе необхідні розрахунки грошової компенсації індивідуально. Адже на це впливає:

  • · Відповідність встановленим критеріям;
  • · Кількість взятих яйцеклітин.

Зателефонуйте за телефоном, що вказаний на сайті, щоб дізнатися більше про особливості процедури. Допоможіть іншим отримати повноцінну сім’ю за допомогою фахівців клініки репродуктивної медицини LITA. Довіряйте професіоналам.